Wladár Sándor Kaposváron
02/15/2018

Az épülő új sportuszodának, a meglévő infrastruktúrának, illetve az itt folyó magas szintű szakmai munkának köszönhetően akár már 2019-ben országos bajnokságnak adhat otthont Kaposvár - erről is beszélt Szita Károly Wladár Sándorral, aki csütörtökön látogatott Kaposvárra. A polgármester azért hívta meg a Magyar Úszó Szövetség elnökét, hogy sportegyesületeink vezetőinek és edzőinek társaságában tájékoztassa a Kaposváron zajló munkáról, illetve bemutassa neki, milyen fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy minél többen sportolhassanak, tehessenek az egészségükért.

Szita Károly azt kérte az elnöktől, hogy a hazai és nemzetközi úszóversenyek rendezése kapcsán támogassa a várost abban, hogy helyszínként megjelenhessen, s hogy gyermekek igazi példaképekkel, az úszósport nagyjaival találkozhassanak Kaposváron.

Wladár Sándor elismerően nyilatkozott a látottakról, mint mondta: nyugodt, higgadt munka folyik városunkban. Ígérete szerint a szövetség minden támogatást megad ahhoz, hogy Kaposvár megfelelő minőségű versenyeket rendezhessen, megmutatva azt is, hogy nemcsak Győrben és Debrecenben, hanem más vidéki városokban, köztük Kaposváron is lehet nívós rendezvényeket szervezni.