Tisztelt Kaposváriak!
01/05/2018

2017 tavaszán még látványtervekkel mutattuk be, hogy 171 milliárd forintból mi mindent újítunk meg városunkban a Németh István Program keretében. Azóta Kaposvár számos pontján megkezdődtek a fejlesztések, sőt, vannak olyan beruházások is, amelyeket sikeresen be is fejeztünk.

Ebben a virtuális túrában már azt is Önök elé tudjuk tárni, hogyan haladunk célunk megvalósítása felé, ahhoz, hogy Önök, Kaposvár polgárai jobban élhessenek! Továbbra is olyan várost akarunk építeni, amelyben jó élni, amelyben mindenki megtalálja számítását, s amelyben erős közösségünk újabb célokat képes megfogalmazni és elérni.

Bár a túra a Németh István Program valamennyi elemét tartalmazni fogja, kérem, engedjék meg, hogy a teljesség igénye nélkül kiemeljek néhány olyan fejlesztést, amelynek megkérdőjelezhetetlen várostörténeti jelentősége van.

A 67-es gyorsút megépülésével új időszámítás kezdődik majd Kaposvár életében. A beruházás óriási lökést ad a helyi gazdaságnak, növekszik városunk tőkevonzó képessége, és a már most is itt működő vállalkozások versenyképessége is nagyban javulni fog, lehetővé téve, hogy mindazok dolgozhassanak, akik munkával szeretnék megteremteni önmaguk és családjuk biztonságát.

A színház felújítása, az új sportcsarnok és uszoda építése, a városüzemeltetést "zöldesítő" új busztelephely, közlekedési központ és szennyvíztisztító telep mind-mind olyan fejlesztés, amely hosszú évtizedekre meghatározza majd városunk mindennapjait. Mindazt elérhetővé tesszük az Önök számára, ami Nyugat-Európa polgárainak ma természetes.

Végezetül szeretnék köszönetet mondani Önöknek a rengeteg biztatásért, jó szóért és támogatásért, s kérem, hogy segítsék munkánkat a jövőben is!

Számítok Önökre!

Tisztelettel: Szita Károly polgármester