Elkészült a Raktár utcai ipari park
12/08/2017

– A 171 milliárd forintos Németh István Program első befejezett beruházását ünnepeljük, hiszen átadjuk a vállalkozások számára a Raktár utcai iparterületet, amelyre mintegy 400 millió forintot költöttünk - jelentette be Szita Károly polgármester az ünnepélyes átadáson. A beruházások azt a célt szolgálja, hogy a kaposváriak jobban éljenek. Ennek rendelünk alá mindent, ennek jegyében költünk el minden egyes forintot, legyen szó gazdaságfejlesztésről, városüzemeltetésről, egészségről, sportról vagy éppen kultúráról – jegyezte meg a polgármester.


– Fontos számunkra, hogy a 67-es gyorsút fejlesztésével megnyíló lehetőségekkel élni tudjunk, fontos, hogy a bennünket megkereső befektetőknek területet tudjunk adni. De az is legalább ilyen fontos, hogy a már működő iparterületeinken is olyan rendezett környezet fogadja az erre járókat, amilyennel a belvárosban is találkozhatnak. Ma már arra is nagy figyelmet fordítanak a befektetők, hogy az adott település milyen másodlagos tényezőkkel bír, vagyis, hogy milyen a város hangulata, milyenek az ott élő emberek, s hogy el tudják-e képzelni a mindennapokat ebben a közegben.

Szeretnénk minél több olyan vállalkozás bizalmát, tetszését elnyerni, amely számít a kaposvári szakemberekre, munkahelyeket teremt városunkban. Kaposvár gazdaságának megerősítésétől, fejlesztésétől azt reméljük, hogy elérjük a teljes foglalkoztatottságot, abban bízunk, hogy aki dolgozni akar, az meg is tudja teremteni önmaga és családja számára a biztonságot. Minden iparterületünk megújul hamarosan, mindezekre összesen több mint 1,2 milliárd forintot fogunk költeni – emelte ki Szita Károly.